silvitra acquisto
viagra token

Prezentare

Trăim vremuri interesante; în urmă cu câțiva ani am auzit pentru prima dată cuvintele “Covid” și “pandemie” și au urmat luni… ani de confuzie, durere și disperare. Apoi, când părea că putem să ne liniștim și odihnim emoțional, vecinii noștri au început “operațiunea militară specială”. Și atunci am privit la ororile războiului. Și din nou au urmat ani de teamă, confuzie… Apoi a urmat Fâșia Gaza și apoi… și apoi…

Încet, încet, ne-am dat seama că ceea ce speram să fie o criză ce se va termina curând a devenit o stare de fapt ce continuă la nesfârșit.

Revoluția din 89 ne-a prins cu undeva între 100.000 si 200.000 de copii în orfelinate. De-a lungul anilor numărul lor a scăzut iar azi sunt în jur de 38.000 de copii în instituțiile statului. Și pare un mare progres dacă uităm că fiecare din acești copii reprezintă o dramă, un destin zdrobit și un vis distrus. Și asta dacă nu adaugăm cei peste 90.000 de copiii cu părinții în străinătate.

S-ar putea ca, la fel cum ne-am obișnuit să trăim în criza pandemiei sau a războiului să nu o mai simțim, s-ar putea ca la fel să ne fi obișnuit cu ideea copiilor abandonați. Și să uităm de ei, de “căminari”, de “copiii statului” și să ne aducem aminte doar atunci când ne deranjează comportamentele lor.

Într-un fel este de înțeles. Cine dorește să trăiască într-o criză continuă? Să fie într-o situație apăsătoare continuă, fără să vezi nici o cale de ieșire. Dezvoltăm o desensibilizare, învățăm să nu ne mai pese, devenim imuni. Dar este o imunitate bolnavă. Este o îndobitocire ce nu ne-o dorim. Criza trebuie să doară. Și trebuie să luptăm pentru rezolvarea ei. Pentru că în mijlocul acestei crize există speranță. Pandemia a trecut și am devenit mai conștienți de cine suntem dar și mai puternici. Speram că războiul se va termina curând…

Anul acesta l-am cunoscut pe Marius. Are 8 ani. Este un băiețel cu ochi negri din care răzbat deopotrivă curiozitate dar și tristețe. A fost abandonat la 2 ani de părinții biologici pentru că nu mai era loc și pentru el. Erau deja prea multe guri de hrănit în familie. A fost adoptat la 4 ani și părea că totul este frumos. Și a fost… până când un bebeluș s-a născut în familie. Atunci a fost luat și împreună cu o sacoșă plină cu haine și vreo două jucării a fost abandonat la sediul DGASPC. Și apoi mutat la o familie de plasament. Marius este plin de confuzie, nu înțelege ce s-a întâmplat, ce a greșit. A înțeles că familia nu se mai întoarce după el. Este trist dar în spatele ochișorilor se poate observa o rază mică de speranță. Că poate o altă familie va veni și îi va spune “hai să mergem acasă!” Pentru totdeauna!

Summitul de anul acesta ne propune să înțelegem mai bine criza copiilor vulnerabili din țara noastră și urgența ei. În același timp, energizați de speranță, să descoperim cum putem împreună să aducem bucurie în ochii micuți și triști ce așteaptă să ajungă acasă.

Vom călători împreună de la criză la speranță!

Ce este Summitul ARFO?

Summitul ARFO este un eveniment anual, deschis tuturor, care aduce împreună toate categoriile de persoane implicate în procesul de adopție din România: 

  • familii adoptatoare, 
  • specialiști din cadrul DGASPC-urilor, 
  • psihologi, 
  • asistenți sociali, 
  • asistenți maternali, 
  • familii de plasament, 
  • politicieni, 
  • voluntari și 
  • persoane interesate de ceea ce presupune adopția sau îngrijirea copiilor fără familie.

Summitul își dorește să inspire, să încurajeze și să instruiască persoanele care lucrează cu copiii aflați în dificultate din România. Summitul oferă informații, mărturii, provocări și sprijin moral tuturor celor ce au trecut sau trec prin trauma abandonului, a pierderii și vindecării rănilor sufletești.

Participă la cel mai mare eveniment din
domeniul adopției din toamna 2024!

În acest an, Summitul Regional ARFO va avea loc în 4 orașe.

Vorbitori

Adiel Bunescu

Pastor

Agnes Remalia Dragomir

Psiholog clinician și psihoterapeut specialist, supervisor in psihologie clinică

Alex Ilie

Director Executiv ARFO

Alexandru Jurje

Pastor și părinte adoptiv

Alina Druță

Presedinte ACMO

Anda Mogoș

Psihoterapeut la SoulCare

Corina Caba

Fondator și Director Fundația Casa Speranței

Corina Lung

Psiholog clinician și Psihoterapeut

Dana Nădăban

Psihoterapeut

Eunice Tinca

Psiholog și trainer

Filip și Ioana Ologeanu

Psihoterapeuți și fondatorii "Mai Bine Împreuna"

Flori Zilahi

Psihoterapeut sistemic pentru familie si cuplu

Gabriela Doru

Psihopedagog si Psihoterapeut sistemic

Ioana Todoran

Psiholog și Psihoterapeut

Karina Velescu

Psihoterapeut sistemic pentru familie si cuplu

Ligia Apăscăriței

Psiholog și Psihoterapeut

Liliana Iftode

Psiholog și Psihoterapeut

Liviu Mihăileanu

Președinte ARFO

Manuela Amarii

Asistent social DGASPC Iași și părinte adoptiv

Maria Mihali

Psihoterapeut și părinte adoptiv

Mihaela Grigori

Psihoterapeut sistemic/formator

Mihaela Pop

Psihoterapeut & Psiholog

Mirela Mihăileanu

Formator acreditat ICT și TBRI®

Raluca Purici

Asistent social

Simona Pojoga

Psiholog, Autor

Tim și Caroline Bailey

Părinți adoptivi și consilieri
online priligy fortune healthcare

Adiel Bunescu

Adiel Bunescu locuieste in Bucuresti, este căsătorit cu Simona și impreuna au patru copii: Erica, Sara, Vlad si Moise. A absolvit Facultatea de Relații Comerciale și Fianaciar-Bancare din cadrul Universității Româno-Americane și a obținut un Master of Divinity de la Moody Graduate School (Moody Bible Institute).

Timp de șapte ani a lucrat cu tinerii și studenții și a contribuit la plantarea bisericii Missio Dei din Bucuresti. In prezent este pastor al Bisericii Missio Dei, precum și coach & trainer. În toate aceste roluri își îndeplinește vocația de a fi alături de oameni pentru a-i ajuta să se dezvolte, să își găsească direcția si sa isi atinga scopurile in viata personala, in afaceri sau in lucrarea crestina.

Împreună cu soția și copiii, Adiel a decis să primească în plasament si apoi sa adopte un copil cu mari probleme medicale, înțelegând că dragostea lui Dumnezeu ne învață să iubim la rândul nostru în modurile cele mai practice.

Agnes Remalia Dragomir

Pasionată de consiliere încă din vremea liceului, cu o experientă de peste 15 ani în domeniul psihologiei. 

Absolventă de teologie, psihologie și sociologie și a parcurs și două mastere de profil. A urmat mai multe formări în psihoterapie pentru a putea combina mai multe metode și a ajută persoanele să ajungă la potențialul maxim. Este pasionată de înțelegerea transgenerațională a familiilor pentru o mai bună optimizare personală. 

Lucrează cu copii, familii, adulți și parcurge cu regularitate cursuri de formare în domeniul psihologiei pentru a putea să fie mereu la curent cu noi metode și studii în domeniul psihologiei.

A dezvoltat mai multe programe de dezvoltare pentru copii, chiar și pentru copiii de 1-3 ani pentru care nu există prea multă atenție în ce privește educația în țara noastră și pune accent pe atașamentul sănătos al copilului și dezvoltarea lui psihologică.

A dorit să înțeleagă copilul și familia în mai multe culturi și asta a dus-o la un schimb de experiență în America și apoi în Africa. Două culturi total diferite, dar urma să constate că aveau nevoi comune cu cele din țara noastră, nevoia unui atașament sănătos și a unui mediu securizant.

A organizat workshopuri, seminarii, a vorbit la conferințe și în emisiuni TV și în ultima perioadă își dedică o mare parte din timp pentru pregătirea specialiștilor în psihologie. 

Deține propriul site unde postează articole de interes pe teme de psihologie și oferă îndrumare viitorilor specialiști în psihologie. O găsiti pe agnesdragomir.com sau  www.psihoconsultanța.ro. O puteți găsi și pe rețelele de socializare pe paginile oficiale: FB Psihoconsultanta – psihoterapie și evaluare psihologică, pe Linkedin, Instagram sau Twitter.

Agnes Remalia Dragomir

http://www.psihoconsultanta.ro

agnesdragomir.com

Alex Ilie

Împreună cu soția sa, Nati, Alex are 7 copii adoptați.

A studiat psihologie, sociologie dar și teologie și leadership.

De-a lungul timpului a ocupat diferite poziții ca profesor și director la liceu, director național pentru o organizație studențească sau pastor. Totdeauna a crezut că, credința creștină ar trebui trăită atât de radical încât singurele două posibile explicații să fie “voi sunteți nebuni sau Cristos este viu”.

Din 2015 Alex este director executiv al Alianței România fără Orfani, aducând împreună sute de ONGuri, biserici și alte instituții, animate de un singur vis: Fiecare copil din România să crească într-o familie permanentă dedicată bunăstării lui.

Este pasionat și fascinat de complexitatea ființei umane. De cărți, călătorii, filme, de o cafea bună dar niciuna din acestea singur ci animate de o discuție bună. Se consideră un om bogat în mod special datorită câtorva relații profunde din viața lui.

Alexandru Jurje

Alexandru Jurje, inginer preocupat de cele sfinte și pastor preocupat de cele pământești, căsătorit cu Debora, tatăl lui Maia și Cris, navighează apele învolburate ale vieții de soț, părinte și ghid al celor care mai caută pe Dumnezeu și care mai vor să facă ceva semnificativ în lume.

Alina Druță

Cu o experiență de peste un deceniu, Alina și-a consacrat cariera lucrând cu adolescenți și tineri care au trecut prin dificultăți majore, cum ar fi adversitatea, îngrijirea rezidențială și abuzul. Ea este co-fondatoare și președintă a Alianței Naționale Creștine pentru Orfani din Moldova. Împreună cu soțul ei, este mamă a doi fii biologici și a șase fiice în plasament. În ultimii șase ani, a coordonat programe de formare privind Intervenția Relațională Bazată pe Încredere (TBRI), adresate ONG-urilor locale și angajaților guvernamentali din domeniul protecției copilului, având ca obiectiv sprijinul copiilor afectați de traume. De asemenea este Trainer în “Prim Ajutor pentru Stres Operațional”.

Anda Mogoș

Anda Mogoș, este doctorand în teologie în cadrul Universității din București, cu tema “Odihnă și epuizare”, a absolvit Universitatea din București, Facultatea de Teologie Baptistă, dublă specializare Teologie –Engleză (2003), un Master of Arts in Biblical Counseling, de la Dallas Theological Seminary (2010), a lucrat ca Women’s Counselor pentru organizația Insight for Living (2008 – 2010), Counseling Internship la Compass Clinic, TX (2008-2009).

A devenit membră American Association of Christian Counselors (2010), a terminat o Formare în Psihoterapie de Familie și Cuplu (2015), a absolvit Institute for Sexual Wholeness (2017), a terminat Formare în Psihoterapie Adleriană (2017).

Predă consiliere și terapie maritală și de familie pentru programul online al Ecclesia College, Arkansas (2017). A publicat Drum prin doliu, Educația sexuală în familie. Are peste 5.000 de ore de terapie cu clienții.



Corina Caba

Corina Caba, este Fondator și Director al Fundației Casa Speranței din Oradea. Este asistent social de peste 20 de ani și împreună cu colegii săi au ajutat peste 400 de copii abandonați sau orfani să-și găsească familii iubitoare și permanente. Ea însăși a adoptat patru copii.

Pasiunea ei este de a vedea fiecare copil tratat ca cel mai important, indiferent de sex, etnie, dizabilități sau vârstă.

Convingerea Corinei este că dreptul fundamental al fiecărui copil este să crească într-o familie permanentă și sigură. A lucrat toată viața împotriva instituționalizării copiilor și crede că ar trebui să fie doar două opțiuni pentru copil: familia biologică sau familia adoptivă.

Corina Lung

Numele meu este Corina Lung, sunt un om obișnuit cu defecte și calitati, sunt soție și mama, sunt psiholog clinician și psihoterapeut. Sunt pasionata de arta, design și psihologie, cred în Dumnezeu și puterea resurselor interioare din fiecare om.

Psihoterapia a fost pentru mine mai întâi un proces de autocunoaștere, și apoi o specializare.

Profesia mea se numara printre pasiunile mele și astfel deseori trăiesc momente de bucurie și recunoștință.

Dana Nădăban

Psihoterapeut cu practică independentă de peste 20 de ani. Am lucrat cu copiii care sufereau de traumă complexă în formă continuată în colaborare cu diverse asociații și fundații din țară. Specializată în psihoterapie rațional – emotivă și comportamentală, formator și psiholog clinician. Pe parcursul carierei a participat la numeroase cursuri de formare continuă – pentru angajații caselor de tip familial, pentru familiile adoptive sau de plasament – ce au avut ca obiectiv prevenirea agravării epuizării cronice care se poate instala adesea la persoanele care lucrează în mediile de mai-sus.


Din 2017 am iniţiat, organizat şi lecturat în tabere pentru copiii și adulți prin care aceștia au învățat să își gestioneze emoțiile, să îşi reducă stresul și să contracareze efectele sindromului de epuizare cronică (burnout).

Eunice Tinca

Psiholog și psihoterapeut în supervizare acreditat de COPSI în psihologia familiei, cu formare complementară în psihologia familiei, în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.
Licențiată în Psihologie și Psihopedagogie Specială, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Dimitrie Cantemir din Târgu Mureș. Trainer în TBRI (Întervenția bazată pe relații de încredere) și în ICT (Îngrijirea Competentă în Traumă), cursuri organizate de Alianța România fără Orfani.

Misiunea mea este de a sprijini familiile și de a ajuta copiii să se dezvolte într-un mod armonios. Îmi place să interacționez cu copiii, să îi ascult și să le observ comportamentul. Din munca cu copiii lungul timpului am învățat să le respect ritmul de dezvoltare și să fiu un ”detectiv” în ceea ce privește emoțiile și nevoile neîmplinite din spatele comportamentelor provocatoare și dificile.

Filip și Ioana Ologeanu

Filip și Ioana Ologeanu sunt fondatorii centrului de formare “Mai Bine Împreună”, un centru ce oferă terapie individuală, de cuplu și de familie. Pasiunea lor pentru Dumnezeu, oameni și relații i-a determinat să studieze atât teologia, cât și psihoterapia sistemică de familie și cuplu, cu specializare în EFT (Emotional Focused Therapy). Sunt căsătoriți de 8 ani, locuiesc în București și împreună au doi copii: Nina și David.

Flori Zilahi

Flori Zilahi este psihoterapeut autonom, în specialitatea psihoterapie familială sistemică. Este coordonator/co-trainer în cadrul programelor de formare Institutului de Terapie Familială și Practică Sistemică Areopagus. Are experiență în lucrul cu familii, cupluri, copii și de asemenea coordonează grupuri de suport pentru persoanele aflate în impas (anxietate, depresie, dependențe). Formări ulterioare: Terapia Centrată pe Emoții (EFT), Intervenții Bazate pe Relații de Încredere (TBRI) și facilitator parental certificat Circle of Security®.

Gabriela Doru

Am absolvit  Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihopedagogie Specială, în anul 2008, iar în ultimii 16 ani am lucrat cu tineri, copii și adulți cu dizabilități, atât în mediul privat cât și în învățământul special. Am studiat Psihoterapie Sistemică de Cuplu și Familie la Institutul  pentru cuplu și familie Iași. Activez în cadrul propriului cabinet de psihologie unde ofer suport psihologic pentru toate categoriile de vârstă: intervenție terapeutică, consiliere, psihopedogogie specială și logopedie.

Prin rolurile profesionale  de psihopedagog, psihoterapeut, lucrător prin arte combinate și consilier de dezvoltare personală am oferit sprijin celor care au avut nevoie, am împărtășit din resursele și din bagajul meu personal și profesional și în egală măsură am învățat din fiecare experiență.

Ioana Todoran

Ioana Todoran este psihoterapeut sistemic, coach, formator și facilitator certificat al programului de educație parentală “Cercul siguranței”. Este fondatoarea grupului “De tine cine are grijă?” – primul grup de sprijin pentru părinții copiilor cu nevoi speciale din Timișoara.

Ca fost părinte de plasament, ea s-a specializat în abordarea copiilor cu istoric de traumă, urmând cursuri ca MWC (Mindfulness and Wellbeing of Children) și TBRI (Trust Based Relationship Intervention). Are un masterat în integrarea educațională a copiilor cu dizabilități și peste cincisprezece ani de experiență în acest domeniu.

Lucrează cu familii și adolescenți și este organizator al taberelor de reconectare în cuplu “Acasă”. Este căsătorită de douăzeci de ani și mamă a doi băieți.

Karina Velescu

Karina Velescu este psihoterapeut autonom în specialitatea psihoterapie familială sistemică. Pe lângă munca din cabinet, este coordonator/co-trainer în cadrul programelor de formare în psihoterapie de la Institutul de Terapie Familială și Practică Sistemică Areopagus. Are experiență în tematica traumei și lucrează cu familii, cupluri și indivizi cu diferite provocări. Are formare complementară în Terapia centrată pe emoții, este facilitator parental certificat Circle of Security® (Cercul Siguranței), iar în octombrie 2020 a obținut acreditarea ca practician TBRI® de la Karyn Purvis Institute of Child Development.

Ligia Apăscăriței

Ligia Apăscăriței, este o persoană pasionată de a cunoaște și ajuta oamenii, fiind sensibilizată de persoanele care au suferit traume.

Este psiholog, licențiat în anul 2007, la Univ.A.I.Cuza, Iași, cu master în Terapii de Familie și Cuplu (2009), având studii/cursuri în Teologie CDE, psihoterapeut de familie și cuplu acreditat COPSI, cu peste 15 ani experiență în lucrul cu copiii, adolescenții și tinerii.

Este consilier creștin și trainer al Cursului de Formare în Consilierea Creștină certificat în cadrul Asociației Consilierilor Creștini din România, formator acreditat de CNFPA și trainer în ICT (Îngrijirea Competentă în Traumă) și în TBRI (Intervenția Bazată pe Relații de Încredere), cursuri organizate de Alianța România Fără Orfani

A participat la numeroase cursuri de formare și specializare în ce privește lucrul cu persoanele care suferă (PlayTherapy, Psihotrauma, etc.). A organizat și susținut conferințe pe diverse teme din domeniul consilierii, formarea atașamentului și prevenirea și intervenția în abuzul sexual fiind printre subiectele ei de interes.

A activat sub diverse roluri în viața oamenilor: ca sfătuitor, prieten, profesor, psiholog, terapeut, trainer, și mereu s-a identificat cu pasiunea de a sluji oamenilor în grupuri mici și personal. Unul dintre motto-urile preferate: “Viața înseamnă relații, restul sunt doar detalii.”

Liliana Iftode

E absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educație, specializarea Psihologie, Master în ”Evaluarea, formarea si consilierea psihologică a personalului la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Am studiat Psihoterapie Sistemică de Cuplu și Familie la Institutul  pentru cuplu și familie Iași. Activez în cadrul cabinetului individual de psihologie unde ofer suport psihologic pentru toate categoriile de vârstă: evaluare psihologică,  intervenție terapeutică, consiliere, psihopedagogie specială, logopedie și desfășor ateliere de dezvoltare socio – emoțională pentru copii și adolescenți.

Sunt profesor preparator în cadrul Liceului Special ”Moldova”, Târgu Frumos, unde lucrez cu elevii cu dizabilități vizuale și asociate. Sunt o persoană care  în orice domeniu din viață am dat dovadă de  profesionalism, răbdare, încredere și perseverență, cât și implicare și dăruire, având o deschidere spre noutate, în scopul îmbunătățirii calității mediului  educațional și al sănătății mintale.

Îmi doresc ca prin munca depusă, prin implicarea în fiecare proiect și activitate, cu fiecare formare parcursă, să aduc inspirație celor cu care lucrez. Consider că puterea stă în propriile alegeri, iar noi putem să le oferim modelele de care au nevoie. A lucra alături de acești copii minunați este un privilegiu, e o învățare continuă ce duce spre o creștere reciprocă.

Liviu Mihăileanu

Liviu Mihăileanu este tată adoptiv și doctor în teologie, cu o specializare în teologia adopției și implicarea comunităților creștine în adopție. Este președintele Alianței România Fără Orfani, membru al bordului World Without Orphans Europe și președinte al Asociației Tzuby’s Kids.

Începând din 2015, Tzuby’s Kids a sprijinit peste 3.000 de părinți adoptivi și de plasament, psihologi și asistenți sociali în îngrijirea copiilor cu istoric de traumă, precum și sute de copii în integrarea acestora în familii adoptive și de plasament. 

În ultimii 10 ani, Liviu Mihăileanu a fost direct implicat în modificarea legislației privind protecția drepturilor copilului și regimul juridic al adopției în România. Aceste modificări legislative au contribuit la schimbarea filosofiei de intervenție a sistemului de protecție prin prioritizarea intervenției familiale.

Manuela Amarii

Manuela Amarii este asistent social și părinte adoptiv, Coordonator al Compartimentului Adopții și Postadopții al DGASPC Iași, căsătorită, mamă a doi copii.
Dacă aș avea puteri de supererou aș găsi pentru fiecare copil familia proprie, definitivă, în care să se regăsească.

Maria Mihali

Maria Mihali este psihoterapeut cu formare în Terapie Familială și Practică Sistemică, cu certificare in Cercul Siguranței si TBRI, terapeut acreditat in Terapia Centrată pe Emoții ICEEFT si nu in ultimul rând părinte adoptiv.

Mihaela Grigori

Am 39 de ani și îndeplinesc mai multe roluri în viața personală printre care cel de fiică, soră, soție, mamă, prietenă etc. În ceea ce privește partea profesională sunt cadru didactic cu o experiență de peste 15 ani în lucrul cu copiii, psihoterapeut sistemic de familie și cuplu și formator ICT în cadrul ARFO.

Mihaela Pop

Mihaela Pop, psihoterapeut și psiholog în cadrul Compartimentului de Adopții și Postadopții al DGASPC Iași, căsătorită, mama unui băiat.

Mirela Mihăileanu

Mirela Mihăileanu este formator acreditat Îngrijirea Competentă în Traumă (ICT) și Intervenția Bazată pe Relații de Încredere (TBRI) a susținut cursuri de Îngrijire competentă a copiilor cu istoric de traumă pentru sute de părinți adoptivi, familii de plasament, educatori și voluntari ca parte a Academiei de Training din cadrul Asociației Tzuby’s Kids, unde este membru fondator. Pasiunea Mirelei este de a înțelege modificările care au loc în biologia şi psihologia copilului care a suferit abuz, neglijarea severă, abandon și de a ajuta părinții și îngrijitorii copiilor să contribuie la vindecarea acestora. Convingerea Mirelei este că dreptul fundamental al fiecărui copil este să crească într-o familie permanentă în care copiii să-și găsească apartenența, siguranța și echilibrul psiho-afectiv atât de necesar recuperării traumelor suferite.

Raluca Purici

Asistent social,  implicată în lucrul cu familiile cu nevoi sociale și cu dizabilități din 2008 prin vizite, cursuri pentru părinți și specialiști, ședințe de grup de consiliere, activități de terapie prin joc, etc. Din 2021 este voluntar ARFO fiind implicată în activitățile cu copiii și cu părinții în tabere și la grupul de suport din Iași.

Simona Pojoga

Simona Pojoga este doctor in psihologie, psihoterapeut de cuplu si familie, autor al povestilor terapeutice: “Teama lui Ursulici” si “Mi-e dor se tine!”, a experimentat in propria copilarie tentative de adoptie.

Tim și Caroline Bailey

Tim și Caroline Bailey sunt din Statele Unite, părinții a 4 copii frumoși – 1 copil adoptat, 1 copil în plasament și doi copii biologici. Sunt căsătoriți de 13 ani și locuiesc în România de 11 ani, lucrând direct cu copiii orfani și abandonați și cu familiile și ONG-urile care au grijă de ei. Ca parte a mișcării Alianța România Fără Orfani, Caroline este practicantă TBRI, iar Tim este Life coach. De asemenea, ei oferă coaching pentru căsătorie și debriefing lucrătorilor creștini și părinților adoptivi din România.

Summitul ARFO Regional 2024

Timișoara, Iași, București, Brașov

Summitul ARFO Regional 2024