Rugăciune

Implică-te în lanțul de rugăciune

ARFO beneficiază de sprijinul și implicarea multor oameni valoroși, cu inimă bună, dar mai presus de acest lucru este Dumnezeu care ne motivează și face ca lucrurile să se întâmple. De aceea, credem că ARFO are nevoie de rugăciune mai mult decât orice și vă invităm la aceasta în prima sâmbătă a fiecărei luni.

Vrem ca pentru 24 de ore să avem un lanț neîntrerupt de rugăciune (începem sâmbătă la ora 8:00 și terminăm duminică la ora 8:00). Fiecare se roagă individual. Vă invităm să vă alăturați pentru o jumătate de oră de rugăciune în care să ne rugăm (mijlocim) pentru visul ARFO: fiecare copil să ajungă într-o familie permanentă și să Îl cunoască pe Tatăl Ceresc.

Care sunt pași?

Vă alegeți ora la care vreți să vă rugați mai jos. Vineri înainte de începerea lanțului de rugăciune veți primi motivele de rugăciune pe e-mail. Locurile disponibile le puteți vedea selectând datele.
Vă mulțumim că luptați alături de noi pentru cei care nu pot să facă acest lucru singuri/pentru copiii în dificultate.
"Deschide-ți gura în sprijinul celui mut, pentru drepturile tuturor celor ce stau să moară! Deschide-ți gura și judecă drept; apără drepturile celui sărac și nevoiaș!"
Proverbe 31: 8-9

Rugăciune

Rugăciune

Revenim în scurt timp cu descrierea..