În acest curs vom explora strategii de parenting care vă vor echipa să îi ajutați pe copiii dvs. să stabilească și să mențină o valoare de sine sănătoasă.
“Parenting pentru o Valoare de Sine Sănătoasă” se bazează pe Intervenția Relațională Bazată pe Încredere (TBRI®). TBRI® este o intervenție bazată pe cercetare creată de Dr. Karyn Purvis și Dr. David Cross la Institutul de Dezvoltare a Copilului Karyn Purvis de la Universitatea Creștină Texas.
Cursul se bazează pe principiile TBRI și oferă instrumente de lucru pentru a împlini nevoile întâlnite în aplicarea lor.
Structura cursului:
1: Ce este atașamentul?
2: Experiențele adverse din copilărie (EAC) și Prezentarea Generală a TBRI®
3: Refaceri și Conectare
4: Împuternicirea Corpului
5: A Fi Cel Mai Bun
6: Corectarea Proactivă – Termeni de Valoare a Vieții
7: Corectarea ca Răspuns
8: Punând Totul Împreună
Cursul conține 16 ore de învățare interactivă și poate fi susținut online sau fizic (2-3 zile de 6-8 ore), în funcție de disponibilitatea trainerilor și cerințele cursanților.
Se acordă certificat de participare pentru cele 16 ore de curs.
*Acest curs se adresează tuturor persoanelor care au parcurs cursul TBRI®.
_______________
Eunice Tinca
Psiholog și psihoterapeut în supervizare acreditat de COPSI în psihologia familiei, cu formare complementară în psihologia familiei, în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.
Licențiată în Psihologie și Psihopedagogie Specială, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Dimitrie Cantemir din Târgu Mureș. Trainer în TBRI (Intervenția Bazată pe Relații de Încredere) și în ICT (Îngrijirea Competentă în Traumă), cursuri organizate de Alianța România fără Orfani.
Misiunea ei este de a sprijini familiile și de a ajuta copiii să se dezvolte într-un mod armonios. Îi place să interacționez cu copiii, să îi asculte și să le observe comportamentul. Din munca cu copiii de-a lungul timpului a învățat să le respecte ritmul de dezvoltare și să fie un ”detectiv” în ceea ce privește emoțiile și nevoile neîmplinite din spatele comportamentelor provocatoare și dificile.