Events

Evenimente trecute

Training curs online ICT - îngrijirea competentă in traumă ARFO

ICT Curs Online | Septembrie 2023

Acest training se adresează persoanelor implicate sau interesate de înțelegerea copiilor cu istoric de traumă (părinți adoptivi și de plasament, asistenți maternali, specialiști, educatori, voluntari etc.).
12, 14, 19, 21, 26, 28 septembrie
18:00 - 21:00
Online pe Zoom

Taberele Refresh 2023

Deconectează-te de cotidian, rutină și activități casnice și hai cu noi în Taberele ReFresh Vă așteptăm cu activități distractive pentru întreaga familie! Save the date! Revenim cu detalii în curând.
9 July - 27 August 2023
Suceava și Argeș

Webinar ”A venit vacanța! Cum gestionăm relațiile dintre frați?” cu Jennifer Iacob

Felul în care părinții noștri ne-au crescut, educat, s-au raportat la noi în copilăria și adolescența noastră a modelat și format felul în care ne creștem, ne educăm și ne raportăm la copii noștri. Uneori stilul lor de parenting nu a fost cel mai potrivit. Dar orice tipar se poate reforma, orice model se poate…
28 June 2023
20:00 - 21:00
Online pe Zoom
Sesiune informare adopție și plasament familial

Sesiune informare adopție și plasament familial – Liviu și Mirela Mihăileanu | Iunie 2023

În această sesiune poți găsi răspunsuri la întrebări pe această temă și vei afla detalii despre procesul prin care trece un copil în sistemul de protecție până la adopție sau reintegrare.
14 June 2023
19:00 - 20:30
Online pe Zoom

TBRI® de Bază – Curs Online | Iunie 2023

Descoperă puterea relațiilor bazate pe încredere și transformă viața copilului tău.
13, 15, 20, 22, 27, 29 iunie
18:00 - 21:00
Online pe Zoom

2 Iunie – Ziua Adopției

2 iunie este declarată la nivel național Ziua Adopției. Vă invităm să marcăm împreună această zi în București, Iași, Timișoara, Oradea și Sibiu.
2 June 2023
București, Iași, Timișoara, Oradea și Sibiu.

Events

Online pe Zoom

Events

„Știința trebuie să înceapă cu miturile și cu critica miturilor”. (Karl Popper)

Sunt multe mituri cu privire la copiii abandonați și adoptați. Așa că discuția noastră începe de la mituri și vom trece apoi prin riscuri în modul de pledare pentru copii în școală. Cum putem să fim pledanți și nu victime sau agresori în relație cu școala și profesorii? 

Ce nevoi are un copil înfiat și de ce este important să fie informată școală? Cum poate o evaluare psihologică să-ți dea o imagine realistă asupra posibilelor dificultăți cu care copilul se poate confrunta și cum poți prezenta asta școlii?

Vom construi împreună, în cadrul workshop-ului, o abordare sănătoasă și puternică pentru copii și în folosul lor!

Descriere Agnes Remalia Dragomir

Psiholog și psihoterapeut cu 15 ani de experiență în domeniu, absolventă de teologie și psihologie, cu două mastere relevante și multiple formări în psihoterapie. Lucrează cu copii, familii și adulți, și se menține actualizată prin cursuri de formare continuă.

Dezvoltă programe de dezvoltare pentru copii, inclusiv pentru cei între 1-3 ani, concentrându-se pe atașamentul sănătos și dezvoltarea psihologică. A avut experiențe în America și Africa, explorând nevoile comune pentru un atașament sănătos și mediu securizant în diverse culturi.

Organizează workshop-uri, seminarii, și participă la conferințe și emisiuni TV. Publică articole pe teme de psihologie pe site-urile sale agnesdragomir.com și psihoconsultanța.ro și este activă pe rețelele sociale: FB Psihoconsultanta, Linkedin, Instagram și Twitter.