stendra kaufen usdt

15-21 Iunie | Sibiu

Training Sibiu

15-21 Iunie
09:00 - 18:00
50 - 1150 Lei
30 Locuri
Ne bucurăm de oportunitățile de training din acest an și vă invităm la o săptămână intensă de pregătire atât la nivel personal cât și împuternicire pentru a veni în ajutorul celor cu care lucrăm.

Trainingurile, cazarea și masa se vor desfășura în localitatea Șelimbăr (lângă Sibiu) (Locație Misiunea Pacea)

Cazare se face în camere cu 2 până la 5 paturi, cu băi proprii sau pe hol. Alocarea camerelor se face în ordinea înscrierii.

Mesele se vor servi în sistem Catering. Dacă sunt restricții alimentare sau preferințe legat de colegul de cameră rugămintea e să le treceți la mențiuni.

Pentru cursurile care încep dimineața cazarea se face din seara precedentă.

Se poate participa la una sau mai multe dintre secțiunile din această săptămână. Înscrierea se face pentru fiecare secțiune în parte. Detalii ce țin de descrierea cursurilor, condițiile de participare (pentru unele cursuri e necesar să fi parcurs alte cursuri în prealabil) le puteți găsi în descrierile de mai jos.

TBRI pentru Practicieni este predat în limba engleză. Pentru celelalte cursuri va fi disponibilă traducerea în limba română.

Desfășurare eveniment

15-16 iunie
Cursul TBRI® Pentru Practitioner
Detalii, program
17-19 iunie
O călătorie personală către un atașament securizant - Participant
Detalii, program
20 iunie
O călătorie personală către un atașament securizant - Facilitator
Detalii, program
20-21 iunie
Strategii de Parenting pentru o Stimă de Sine Sănătoasă
Detalii, program

TBRI Pentru Practicieni

Participarea este pe bază de invitație și doar pentru practicienii TBRI.

15, 16 iunie 2024 

Cost: 300 lei

Program orientativ:

15 iunie: 09:00 – 16:30

16 iunie : 09:00 – 16:30

Vă invităm să participați la două zile de învățare experiențială bazată pe principiile TBRI. Sarah Mercado ne va completa partea practică, care se predă doar la cursurile fizice. Vom vorbi mai în profunzime despre procesarea senzorială, nivelurile de răspuns, implementare, Nurture Groups și multe altele. E o oportunitate de creștere ca și TBRI practitioner. 

Două zile în care vom interacționa între noi, vom deveni mai echipați să ajutăm familiile care slujesc copiilor cu istoric de traumă.

Sarah Mercado

formator profesionist în cadrul Institutului pentru Dezvoltarea Copilului Karyn Purvis (KPICD)

Descoperirea valorii de sine navigând prin puzzle-ul trecutului

17, 18, 19 iunie 2024 

Cost: 600 lei (Prețul include doar cazarea și masa. Celelalte costuri sunt acoperite de ARFO: traineri, suportul de curs și materialele.)

Program orientativ: 09:00 – 18:00

Structura cursului:

 1. Prezentare generală a Stimei de Sine 
 2. Identificarea Nevoilor și Minciunilor 
 3. Siguranță 
 4. Adevărul și Înțelegerea: Jocurile de Putere și Control 
 5. Adevărul și Înțelegerea: Semne Roșii în Relații 
 6. Reconstruirea: Cum Minciunile au Afectat Comportamentul 
 7. Reconstruirea: Limite 
 8. Afirmarea și Iertarea

Acest curs se adresează tuturor persoanelor ce își doresc să ajungă la un atașament securizant în relațiile lor, fie că sunt părinți biologici, părinți adoptivi, psihologi, asistenți sociali, asistenți maternali, cadre didactice, etc.

Curriculumul a fost dezvoltat de Cindy R. Lee, LCSW și este utilizat la HALO Project International. https://haloprojectokc.com/programs/making-sense-of-your-worth/

Acest program ajută adulții, pas cu pas, să depășească propriile lor experiențe dureroase din trecut pentru a putea fi liberi să fie îngrijitorii pe care își doresc să fie, soții pe care își doresc să fie, prietenii pe care își doresc să fie și chiar persoana pe care își doresc să fie în profesia lor. 

Este un program special dezvoltat pentru a ajuta adulții să obțină un atașament securizant.

Curriculumul „Descoperirea valorii de sine navigând prin puzzle-ul trecutului” este conceput ca un curs de grup de 8 săptămâni, cu câte două ore pe săptămână sau un curs de trei zile. Este ideal pentru un profesionist care lucrează cu persoane care doresc să ajungă la un atașament securizant dobândit. Acesta îi va ajuta pe cei pe care îi slujiți să înlocuiască rușinea cu o autoapreciere pozitivă.

Adesea auzim: „Cum îmi schimb stilul de atașament?” Acest curs împlinește nevoia de a oferi un proces pas cu pas pentru a face acest lucru.

Cindy Lee

LCSW MSW, Director Executiv și co-fondator al proiectului HALO

Cursul pentru Facilitatori MSOYW

20 iunie 2024 

Cost: 50 lei

(Prețul include doar masa. Celelalte costuri sunt acoperite de ARFO: traineri, suportul de curs și materialele.)

Program orientativ: 09:00 – 13:00

Se adresează tuturor celor care au făcut cursul “Descoperirea valorii de sine navigând prin puzzle-ul trecutului” și care sunt profesioniști cu formare în traumă, practicieni TBRI sau alte persoane ce sunt abilitate în a asista oamenii în acest proces.

Dacă dorești să ajuți pe alții prin acest program, instruirea va dura o jumătate de zi. Se va trece prin curs, vor fi prezentate modalitățile prin care poți prelua conținutul și să facilitezi drumul spre un atașament securizant în viața altora, dar va fi și o oportunitate de dezvoltare personală.

Curriculumul „Descoperirea valorii de sine navigând prin puzzle-ul trecutului” este conceput ca un curs de grup de 8 săptămâni, cu câte două ore pe săptămână. De asemenea este conceput pentru a fi adaptat pentru sesiuni de consiliere de o oră pe săptămână. Este ideal pentru un profesionist care lucrează cu persoane care doresc să ajungă la un atașament securizant dobândit.

Cindy Lee

LCSW MSW, Director Executiv și co-fondator al proiectului HALO

Strategii de Parenting pentru o Stimă de Sine Sănătoasă

20, 21 iunie 2024 

Cost: 200 lei

Program orientativ:

Joi, 20 iunie: 14:00 – 19:00

Vineri, 21 iunie: 09:00 – 18:00

Structura cursului:

 1. Ce este atașamentul? 
 2. Experiențele adverse din copilărie (EAC) și Prezentarea Generală a TBRI® 
 3. Refaceri și Conectare 
 4. Împuternicirea Corpului 
 5. A Fi Cel Mai Bun 
 6. Corectarea Proactivă – Termeni ai Valorilor Vieții
 7. Corectarea ca Răspuns
 8. Punând Totul Împreună

În timpul petrecut împreună, vom explora strategii de parenting care vă vor echipa să îi ajutați pe copiii dvs. să stabilească și să mențină o stimă de sine sănătoasă. 

“Strategii de Parenting pentru o Stimă de Sine Sănătoasă” se bazează pe Intervenția Relațională Bazată pe Încredere (TBRI®). TBRI® este o intervenție bazată pe cercetare creată de Dr. Karyn Purvis și Dr. David Cross la Institutul de Dezvoltare a Copilului Karyn Purvis de la Universitatea Creștină Texas.

Cursul se bazează pe principiile TBRI și oferă instrumente de lucru pentru a împlini nevoile întâlnite în aplicarea lor.

Acest curs se adresează tuturor persoanelor care sunt practicieni TBRI sau au trecut prin cursul TBRI și sunt sub supravegherea unui practician TBRI.

Cindy Lee

LCSW MSW, Director Executiv și co-fondator al proiectului HALO

Locație eveniment

Misiunea Pacea Str. 1 Decembrie Nr.8, Șelimbăr Sibiu
higher dosage then standard Viagra
comprar tadalista tether usdt

Sarah Mercado

Este formator profesionist în cadrul Institutului pentru Dezvoltarea Copilului Karyn Purvis (KPICD). Ca formator specialist, Sarah se focalizează în principal pe formarea profesioniștilor care lucrează cu copiii care au suferit traume în metoda Intervenției Bazate pe Relații de Încredere®️ (TBRI®️). TBRI®️, o intervenție holistică, bazată pe atașament și informată în ce privește trauma, concepută să împlinească nevoile complexe ale copiilor vulnerabili și să ofere sfaturi practice pentru cei care îngrijesc copiii, ca să îi poată ajuta pe aceștia să își atingă potențialul maxim. 

Sarah a studiat la Universitatea Sweet Briar în Virginia. Și-a început cariera lucrând în mod direct cu băieți adolescenți care erau stăteau într-un Centru Rezidențial de Tratament (RTC). După slujirea ei în RTC timp de mai mulți ani, și-a reorientat atenția către sistemul de plasament și a devenit Director Regional la o agenție de adopție și plasament. Sarah a slujit timp de 20 de ani tineri și familii din sisteme rezidențiale sau de plasament ca lucrător direct și formator, înainte de a începe să lucreze la Institutul Karyn Purvis în mai 2016.

Sarah locuiește lângă Austin, TX cu soțul ei și cei doi copii ai lor.

Cindy Lee

Cindy R. Lee, LCSW MSW, a absolvit Arizona State University 1999 BS, Psihologie, Arizona State University 1996. Cindy este specializată în furnizarea de servicii de consiliere pentru copii, adolescenți și adulți. Într-un efort de a ajuta mai bine familiile care se confruntă cu probleme de atașament, Cindy a finalizat programul de formare pentru practicieni al Institutului de Dezvoltare a Copilului Karyn Purvis al Modelului de intervenție relațională bazată pe încredere (TBRI ®) dezvoltat de Dr. Karyn Purvis și Dr. David Cross în 2012. De la finalizarea instruirii TBRI ®, Cindy a efectuat numeroase training-uri pentru clinicieni, precum și pentru grupuri de părinți adoptivi și ca mentor TBRI la cursurile TBRI®. În plus, Cindy este instruită să administreze interviul pentru identificarea atașamentului la adulți.

Cindy este director executiv și co-fondator al proiectului HALO. HALO (Healing, Attachment, Loving Outreach) este un program de intervenție intensivă de 10 săptămâni pentru copiii aflați în plasament și/sau copiii care au fost adoptați care se confruntă cu atașament sau dificultăți de comportament. Datorită succesului proiectului HALO, Cindy a fost rugată să colaboreze cu Institutul Karyn Purvis pentru Dezvoltarea Copilului (KPICD) pentru a crea Manualul consilierului TBRI, care va fi disponibil pentru practicienii TBRI la finalizarea cercetării. În colaborare cu Dr. Karyn Purvis și Dr. David Cross, Cindy a publicat o serie de cărți pentru copii bazate pe lecțiile valoroase despre TBRI ®, inclusiv Baby Owl Lost Her Whoo, It’s Tough to Be Gentle: A Dragon’s Tale, Doggie Doesn’t Know No și altele. Datorită necesității ca oamenii să aibă un proces pas cu pas de obținere a stilului de atașament „sigur dobândit”, Cindy a creat un curriculum de 8 săptămâni intitulat Making Sense of Your Worth. Acest curriculum este predat consilierilor și practicienilor TBRI® din întreaga lume.

Cindy a publicat, de asemenea, un studiu biblic intitulat Anchored: A Bible Study on Self-Worth, pentru a ajuta persoanele  să-și crească stima de sine. În plus față de TBRI, Cindy a primit instruire în Terapie Cognitiv Comportamentală Centrată pe Traumă (TFCBT), Terapie de Interacțiune Părinte Copil (PCIT), Reprocesare de desensibilizare a mișcării oculare (EMDR), Căutarea siguranței, Model de recuperare și abilitare a traumei (TREM), Terapie comportamentală dialectică (DBT), Theraplay®, Circle of Security ™ și Internal Family Systems (IFS.) Cindy are experiență în tratarea unei game largi de probleme, inclusiv abuz și neglijare a copiilor, traume, anxietate, tulburări de alimentație, tulburare obsesiv-compulsivă, tulburare de identitate disociativă, Tulburarea de personalitate narcisică și tulburarea de atașament reactiv. Cindy a absolvit cu onoruri de la Universitatea de Stat din Arizona cu masteratul în asistență socială în 1999. Cindy este autorizată de Oklahoma State Board of Licensed Social Workers.

Cindy Lee

Cindy R. Lee, LCSW MSW, a absolvit Arizona State University 1999 BS, Psihologie, Arizona State University 1996. Cindy este specializată în furnizarea de servicii de consiliere pentru copii, adolescenți și adulți. Într-un efort de a ajuta mai bine familiile care se confruntă cu probleme de atașament, Cindy a finalizat programul de formare pentru practicieni al Institutului de Dezvoltare a Copilului Karyn Purvis al Modelului de intervenție relațională bazată pe încredere (TBRI ®) dezvoltat de Dr. Karyn Purvis și Dr. David Cross în 2012. De la finalizarea instruirii TBRI ®, Cindy a efectuat numeroase training-uri pentru clinicieni, precum și pentru grupuri de părinți adoptivi și ca mentor TBRI la cursurile TBRI®. În plus, Cindy este instruită să administreze interviul pentru identificarea atașamentului la adulți.

Cindy este director executiv și co-fondator al proiectului HALO. HALO (Healing, Attachment, Loving Outreach) este un program de intervenție intensivă de 10 săptămâni pentru copiii aflați în plasament și/sau copiii care au fost adoptați care se confruntă cu atașament sau dificultăți de comportament. Datorită succesului proiectului HALO, Cindy a fost rugată să colaboreze cu Institutul Karyn Purvis pentru Dezvoltarea Copilului (KPICD) pentru a crea Manualul consilierului TBRI, care va fi disponibil pentru practicienii TBRI la finalizarea cercetării. În colaborare cu Dr. Karyn Purvis și Dr. David Cross, Cindy a publicat o serie de cărți pentru copii bazate pe lecțiile valoroase despre TBRI ®, inclusiv Baby Owl Lost Her Whoo, It’s Tough to Be Gentle: A Dragon’s Tale, Doggie Doesn’t Know No și altele. Datorită necesității ca oamenii să aibă un proces pas cu pas de obținere a stilului de atașament „sigur dobândit”, Cindy a creat un curriculum de 8 săptămâni intitulat Making Sense of Your Worth. Acest curriculum este predat consilierilor și practicienilor TBRI® din întreaga lume.

Cindy a publicat, de asemenea, un studiu biblic intitulat Anchored: A Bible Study on Self-Worth, pentru a ajuta persoanele  să-și crească stima de sine. În plus față de TBRI, Cindy a primit instruire în Terapie Cognitiv Comportamentală Centrată pe Traumă (TFCBT), Terapie de Interacțiune Părinte Copil (PCIT), Reprocesare de desensibilizare a mișcării oculare (EMDR), Căutarea siguranței, Model de recuperare și abilitare a traumei (TREM), Terapie comportamentală dialectică (DBT), Theraplay®, Circle of Security ™ și Internal Family Systems (IFS.) Cindy are experiență în tratarea unei game largi de probleme, inclusiv abuz și neglijare a copiilor, traume, anxietate, tulburări de alimentație, tulburare obsesiv-compulsivă, tulburare de identitate disociativă, Tulburarea de personalitate narcisică și tulburarea de atașament reactiv. Cindy a absolvit cu onoruri de la Universitatea de Stat din Arizona cu masteratul în asistență socială în 1999. Cindy este autorizată de Oklahoma State Board of Licensed Social Workers.

Cindy Lee

Cindy R. Lee, LCSW MSW, a absolvit Arizona State University 1999 BS, Psihologie, Arizona State University 1996. Cindy este specializată în furnizarea de servicii de consiliere pentru copii, adolescenți și adulți. Într-un efort de a ajuta mai bine familiile care se confruntă cu probleme de atașament, Cindy a finalizat programul de formare pentru practicieni al Institutului de Dezvoltare a Copilului Karyn Purvis al Modelului de intervenție relațională bazată pe încredere (TBRI ®) dezvoltat de Dr. Karyn Purvis și Dr. David Cross în 2012. De la finalizarea instruirii TBRI ®, Cindy a efectuat numeroase training-uri pentru clinicieni, precum și pentru grupuri de părinți adoptivi și ca mentor TBRI la cursurile TBRI®. În plus, Cindy este instruită să administreze interviul pentru identificarea atașamentului la adulți.

Cindy este director executiv și co-fondator al proiectului HALO. HALO (Healing, Attachment, Loving Outreach) este un program de intervenție intensivă de 10 săptămâni pentru copiii aflați în plasament și/sau copiii care au fost adoptați care se confruntă cu atașament sau dificultăți de comportament. Datorită succesului proiectului HALO, Cindy a fost rugată să colaboreze cu Institutul Karyn Purvis pentru Dezvoltarea Copilului (KPICD) pentru a crea Manualul consilierului TBRI, care va fi disponibil pentru practicienii TBRI la finalizarea cercetării. În colaborare cu Dr. Karyn Purvis și Dr. David Cross, Cindy a publicat o serie de cărți pentru copii bazate pe lecțiile valoroase despre TBRI ®, inclusiv Baby Owl Lost Her Whoo, It’s Tough to Be Gentle: A Dragon’s Tale, Doggie Doesn’t Know No și altele. Datorită necesității ca oamenii să aibă un proces pas cu pas de obținere a stilului de atașament „sigur dobândit”, Cindy a creat un curriculum de 8 săptămâni intitulat Making Sense of Your Worth. Acest curriculum este predat consilierilor și practicienilor TBRI® din întreaga lume.

Cindy a publicat, de asemenea, un studiu biblic intitulat Anchored: A Bible Study on Self-Worth, pentru a ajuta persoanele  să-și crească stima de sine. În plus față de TBRI, Cindy a primit instruire în Terapie Cognitiv Comportamentală Centrată pe Traumă (TFCBT), Terapie de Interacțiune Părinte Copil (PCIT), Reprocesare de desensibilizare a mișcării oculare (EMDR), Căutarea siguranței, Model de recuperare și abilitare a traumei (TREM), Terapie comportamentală dialectică (DBT), Theraplay®, Circle of Security ™ și Internal Family Systems (IFS.) Cindy are experiență în tratarea unei game largi de probleme, inclusiv abuz și neglijare a copiilor, traume, anxietate, tulburări de alimentație, tulburare obsesiv-compulsivă, tulburare de identitate disociativă, Tulburarea de personalitate narcisică și tulburarea de atașament reactiv. Cindy a absolvit cu onoruri de la Universitatea de Stat din Arizona cu masteratul în asistență socială în 1999. Cindy este autorizată de Oklahoma State Board of Licensed Social Workers.

Training Sibiu – Fizic

Misiunea Pacea Str. 1 Decembrie Nr.8, Șelimbăr Sibiu

Training Sibiu – Fizic

Vă invităm să participați la șapte zile de învățare experiențială bazată pe principiile TBRI