ICT Introductiv – Curs Online | Februarie 2024

„Îngrijirea Competentă în Traumă” - privire de ansamblu

Cine ar trebuie sa participe la un curs despre traumă? Oricine, deoarece fiecare persoană are propriile răni și traume și are nevoie să fie înțeleasă.
După ce v-ați înscris, în proximitatea cursului o să primiți detalii specifice de conectare. Înscrierea este confirmată în ordinea confirmării plății, costul fiind nerambursabil. Dacă există persoane ce nu își pot permite costul, dar doresc să participe, acestea ne pot scrie pe email la contact@romaniafaraorfani.ro
19 februarie
18:00 - 21:00
Cost: 60lei
Număr locuri: 25
Online pe Zoom
Vreau să particip
Training curs online ICT - îngrijirea competentă in traumă ARFO

Structura cursului

Acesta este un curs introductiv, de 3 ore, care oferă o privire de ansamblu despre modul în care trauma și stresul traumatic din copilărie pot impacta dezvoltarea psiho-emoțională a copilului, precum și care sunt acele strategii care să ajute la diminuarea efectelor negative. Vom identifica tipurile de traumă, efectele pe care le poate avea atât asupra creierului, cât și asupra  atașamentului. Vom aborda câteva principii despre cum să fim alături unui copil cu istoric traumatic.

Cursul se adresează cu precădere persoanelor care vor să înțeleagă mai mult copiii cu istoric de traumă și celor implicați direct sau indirect în grija acestora: părinți adoptivi și de plasament, asistenți maternali, psihologi, asistenți sociali, educatori, voluntari, bunici, profesori etc.

Ce spun participanții

★★★★★

Cred că intervenția mamelor, prin împărtășirea experiențelor personale care erau relevante conținutului din curs, a adus un mare plus cursului. Chiar și cei care predau prin exemple ajutau să înțelegem mai bine, să aprofundăm problemele studiate. A fost cel mai minunat curs la care am participat până acum! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

– participant curs

★★★★★

Mi-a fost evident că v-ați pregătit pentru acest training, gândindu-vă la activități și propriile povești pe care să le împărtășiți cu noi, ceea ce îmbunătățește materialele. Mulțumesc!

– participant curs

Training curs online ICT - îngrijirea competentă in traumă ARFO

ICT Introductiv – Curs Online | Februarie 2024

Online pe Zoom

ICT Introductiv – Curs Online | Februarie 2024

Revenim în scurt timp cu descrierea..